Vel Pitar SA, Târgovişte

4 Păreri
actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Descriere

Vel Pitar recunoaşte importanţa specificului local ca o valoare suplimentară în acţiunea sa de a oferi consumatorului produsele dorite, iar fiecare dintre punctele de lucru ale grupului este lider de piaţă şi excelează în unul sau mai multe produse, beneficiind de conceptul dezvoltat la nivel naţional. Cladita pe experienta in arta moraritului si a brutariei, compania Vel Pitar se mandreste astazi cu angajati de elita pregatiti la nivel european si cu sisteme eficiente si profesionale de productie si distributie, avand ca misiune satisfacerea celor mai exigente gusturi, oferind clientilor sai din toata tara produse de morarit si panificatie de calitate superioara.


Profil lung
Grupul Vel Pitar este liderul pieţei româneşti a produselor de panificaţie si morarit şi un jucător important în domeniul producţiei şi distribuţiei de biscuiţi, napolitane, specialităţi de cofetărie şi produse de patiserie. Cu angajaţi de elită pregătiţi la nivel european şi printr-un sistem eficient şi profesional de producţie şi distribuţie oferim clienţilor noştri din toată ţara produse de panificaţie şi morărit de calitate superioară, în acord cu cerinţele legale şi de reglementare naţionale şi europene.Grupul Vel Pitar a schimbat modul în care, în România, se fac afacerile în industria de morărit şi panificaţie. Suntem primii care au investit masiv în tehnologii moderne, inovatoare, pentru a oferi clienţilor noştri produse de cea mai bună calitate. De aceea Grupul Vel Pitar este lider absolut din toate punctele de vedere: dimensiune, acoperire geografică, cifră de afaceri, nivel de profit, număr de clienţi, nivelul de implementare a tehnologiilor moderne şi respectarea normelor legislaţiei europene.
Descriere limbă străină
The Vel Pitar S.A. Company was divided into three autonomous companies, each with a different focus: baking, S.C. Vel Pitar S.A.; milling, S.C. Sapte Spice S.A.; and retail, S.C. VP Magassin S.A. The three companies have developed continuously over the last three years, and each now qualifies as an autonomous operation.
As a result of the division, the new companies maximize the market opportunities in their respective business sectors through better resource and cash management. The Vel Pitar Group now owns factories in Bucharest and in 10 other Romanian counties (Valcea, Arges, Brasov, Cluj, Galati, Iasi, Giurgiu, Gorj, Olt and Dambovita), mills, and a network of shops spread throughout large Romanian cities.The Vel Pitar Group is the leader of the Romanian bread market and an important player in the manufacture and distribution of biscuits, wafers, cake specialties, pastries and milled products. The story of the Vel Pitar Group began in 1999 when the investment fund Broadhurst Investments, Ltd., administered in Romania by New Century Holdings (NCH), purchased two large companies in the milling and bakery industry - Mopariv Ramnicu Valcea and Berceni Bucharest. In December 2001, S.C. Vel Pitar S.A.
incorporated with the merger of four factories from the milling and bakery industry: Mopariv Ramnicu Valcea, Berceni Bucharest, Mopariv Cluj Napoca and Granpan Tecuci. The registered office of the new company was established in Ramnicu Valcea. 2007 represented the road to a new kind of organization.
Cuvinte cheie:
Patiserie, Paine, Brutarie, Panificatie, Paste, Produse de panificatie, Paste fainoase, Napolitane, Paine neagra, Cofetărie, Semipreparate, Făină de grâu, Morarit, Tarate, Gris, Rulade, Specialitati patiserie, Paine secara, Faina de porumb, Biscuiti ambalati, Biscuiti vrac, Panificatie ambalata, Servicii de patiserie
Vel Pitar SA apare în următoarele categorii:

Păreri

, 29.01.2019

Sant o consumatoare a produselor dumneavoastra dar motivul pt care va scriu este altul.Am un copil cu intoleranta la gluten si am vazut ca Velrom Valcea distribuie baton fara gluten in scoli deci se poate.Pe cand acest sortiment la vanzare ,paine binenteles .

Petre Catargiu

, cu mai mult de 2 ani în urmă

Va rugam, a avea mai multa grija la procesul de fabricatie al produselor de panificatie, pt.a va mentine consumatorii fideli ca si clienti fideli(e vorba de calitatea sortimentelor de paine, ca de ex.,,GRAU INTREG'',in care am gasit felii (3) cu o pata verde cu diametrul de cca. 1-1,3 cm de culoarea sulfatului de cupru(piatra vanata)!Ori,poate v-ati gandit sa ne feriti de oarece tip de mana!NU SUNTEM -INCA-LEGUME!

Petre Catargiu

, cu mai mult de 2 ani în urmă

Pana acum doua saptamani(de vreo doi ani in urma)am consumat paine alba feliata-500g-, si nu prea am ce sa-i reprosez,inafara, poate de faptul ca,capetele exterioare ale painii sunt foarte mari(cca.1/5 din lungimea painii,ceea ce este foarte mult) fapt deranjant,mai ales pt.consumatorii varstnici,iar de cca.doua saptamani consum paine ,,GRAU INTREG".In seara asta(24.01 2017),in painea sus-amintita am gasit, aproape de mijlocul ei in trei felii consecutive, cate o pata verzuie, cu suprafata de cca. un cm in diametru(aprox.de culoarea pietrei vinete-sulfatul de cupru-)! Sunt un consumator fidel al painii produse de filiala dvs.si nu as dori sa renunt la a o consuma,insa in asemenea conditii,nu stiu daca nu o s-o înlocuiesc,in conditiile persistentei a acestor,,derapaje''de fabricatie! Cu consideratie,PETRE CATARGIU,din PUCIOASA ,DAMBOVITA.

, cu mai mult de 2 ani în urmă

As dori ca parerea mea sa contribuie la prosperitatea firmei dvs. Sunt un client care consuma produsele dvs. Am ezitat in a va scrie ca sa nu luati drept ofensa sau necorespunzatoare cu realitatea ceea ce as dori sa va ridic in atentie. Constat ca sortimentul de paine Alba Boiereasca nu este suficient de bine copt. Am crezut ca s-a imtamplat in sensul ca am nimerit un exemplar mai nereusit. Dar la intervale de timp cand reveneam pentru a cumpara din nou acest sortiment situatia devine parca mai rea. As dori sa stiu daca brutarul a consumat acest sortiment in ultima vreme si daca este multumit de calitate sau i se impune un timp de coacere si atunci el trebuie sa execute. Va rog analizati acest aspect cu toata seriozitatea si nu asteptati sa va scada vanzarile cum anticipez daca nu gresesc cu o calitate care o manifesta acest sortiment. Tudoran Constantin. 6.01.2015 Bucuresti.

Scrie o părere pentru Vel Pitar SA!

Cunoşti firma Vel Pitar SA? Împărtășește-ți experiența!

Facebook
Twitter

Firme similare în apropiere

 1. Strada Porumbescu Ciprian Nr. 20
  130050  Târgovişte
  0245 216 509
 2. B-Dul. Independenţei Nr. 8
  130104  Târgovişte
  +40 245 217 238
 3. B-Dul. Independentei, 6
  130104  Târgovişte
  0245 611 070
 4. Revolutiei Bl. C8 Et. Part
  130011  Târgovişte
  0245 213 905
 5. Calea Câmpulung Nr. 77A
  130072  Târgovişte
  0722/227.505
 6. Calea Bucuresti Bl. O1/C, Parter
  130135  Târgovişte
  +40 245 632 797
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere